Novel Salaki Pamungkas Bab 4598 - 4599

maca Bab 4598 - 4599 tina novel Salaki pamungkas nopel bébas online.

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

bab 4598

Bari ngaheureuyan manéhna, salah saurang babaturan deukeutna teu bisaeun tapi ngomong ka Yan Luobing: “Bos, ieu jalma licik pisan. Saur abdi, buru-buru turun sareng nyiksa anjeunna. Tong buang-buang omongan anjeun jeung manéhna.”

Nu séjén unggeuk satuju.

nyauran!

Yan Luobing narik napas jero, mikir ngeunaan éta, sareng badé nyarios.

Nyanghareupan kaayaan ieu, Darryl rada hariwang sareng nyarios, "Bos, anjeun pasti parantos kaganggu ku panyakit anu disumputkeun ieu salami lami, naha anjeun henteu ngantep kuring nyobian, upami éta suksés, naha aya rugi anjeun. ?”

“Kumaha waé, kuring aya dina panangan anjeun. Upami anjeun gagal, teu telat pikeun anjeun nungkulan kuring."

Nalika anjeunna nyarios kitu, panon Darryl pinuh ku harepan.

jadi….

Ngadéngé bongbolongan ieu, Yan Luobing ngegelan biwirna enteng jeung mikir.

Ieu jalma bener, kumaha oge, hirupna aya dina tatu kuring, naha henteu coba eta? Lamun gagal, Anjeun teu boga nanaon leungit, jeung lamun sukses, Anjeun bisa ngalakukeunana sakali jeung sakabeh.

Sanajan kitu, dua kroni gigireun anjeunna buru-buru.

"Pamimpin, pikir dua kali!"

"Budak ieu pasti gaduh konspirasi."

Kecap-kecap para kroni terus datang, Yan Luobing mikir sakedap sareng nyarios enteng: "Anjeun cicing, kuring parantos mutuskeun, hayu anjeunna nyobian."

“Enya, Panglima!”

Ningali Yan Luobing parantos mutuskeun, dua kroni éta hariwang, tapi aranjeunna henteu saé nyarios nanaon.

nyauran!

Ningali ieu, Darryl cicingeun ngarenghap lega.

Éta bahaya, tapi untungna, pamimpin sapuk, upami henteu, tuang daging sareng getih henteu tiasa dihindari.

"Darryl!"

Dina waktu ieu, Yan Luobing melong Darryl tenang, sarta ngomong tiis, "Anjeun leuwih hade teu maén trik, lamun teu, abdi bakal ngabejaan Anjeun yen hirup leuwih hade tinimbang maot."

"Kumaha kuring wani maén trik?" Darryl seuri: "Teu aya anu penting."

Emh!

Yan Luobing unggeuk, teu puguh teuing ngomong omong kosong ayeuna, sarta motioned salah sahiji kroni na pikeun loosen beungkeut Darryl.

Waktu talina dibongkar, Darryl ngagerakkeun leungeun jeung sukuna, sarta wandana tungtungna manteng pisan. Untungna, pamingpin éta daék nyoba, mun teu kitu, balukarna teu bisa dibayangkeun.

"Henteu kunanaon!"

Dina waktos ieu, Yan Luobing nyarios enteng: "Kumaha anjeun badé cageur?" Bari nyarita, panon Yan Luobing tenang, tapi haténa pinuh ku panasaran.

Anjeun kedah terang yén panyakit anu disumputkeun dina awakna parantos salami sababaraha taun, sareng seueur dokter anu kasohor teu daya teu upaya.

Swish!

Dina momen ieu, dua cronies ogé neuteup ka Darryl, ngantosan jawaban na.

Darryl nunjukkeun seuri sareng nyarios lalaunan: "Dina kasus pamimpin, ngan ukur aya hiji jalan, nyaéta ngagunakeun akupungtur sareng moxibustion pikeun muka meridian anu diblokir. Teu aya deui jalan sanés.”

Akupungtur?

Ngadéngé kecap ieu, Yan Luobing jeung dua kroni di sabudeureun anjeunna kaget. Anjeun kedah terang yén sanaos kaahlian médis di Benua Tianxin ogé berkembang saé, teu acan aya akupungtur.

Saatos sababaraha detik, Yan Luobing tenang sareng naros, "Naon metode akupungtur sareng moksibusi?"

Sigana mah teu aya akupungtur di Benua Tianxin.

Ningali ekspresi maranéhanana, Darryl muttered cicingeun, lajeng ngawaler: "Éta ngan piercing acupoints ku jarum pérak, um... Ieu téh mangrupa téhnik médis kuno leungit. Pamingpin teu kedah heran.”

Kusabab teu aya akupungtur di Benua Tianxin, Darryl kedah ngadamel alesan samentawis.

Naon?

Akupungtur nganggo jarum pérak?

Ngadéngé éta, ekspresi dua kroni robah pisan, sarta haté maranéhna ogé pinuh amarah. Naon lulucon, titik akupungtur awak manusa téh nyawa.

Kusabab teu aya akupungtur di Benua Tianxin, pernyataan Darryl, dina pamadegan maranéhna, nyaéta kalakuan anu bahaya pisan.

Sieun, dua kroni teu kaampeuh.

"Cukup, éta motif ulterior. Abdi henteu kantos nguping titik akupungtur pérak… Jigana éta bohong anu anjeun lakukeun ayeuna."

"Leres, anjeunna hoyong maéhan pamimpin urang ... Naon jarum pérak pikeun nembus titik, ieu jelas pembunuhan."

Sakedapan, beuki loba ngobrol, beuki bungah maranéhna, sarta aranjeunna mimiti nyempad Darryl, kalawan amarah kedip-kedip dina panon maranéhna, sarta aranjeunna teu sabar buru nepi ngajar Darryl pelajaran.

Dua jelema bodo.

Dina waktos ayeuna, Darryl nyentak ka jero, écés, anjeun henteu terang, tapi sabalikna, nyarios yén kuring hoyong ngarugikeun jalma…

Dina waktos ieu, Yan Luobing ngaréaksikeun sareng ningali Darryl ku cara anu rumit: "Naon anu anjeun nyarios leres?" Nalika nyarios, nada Yan Luobing acuh, tapi anjeunna leres-leres bingung, tapi kusabab identitasna henteu gampang ditingalikeun.

bab 4599

"Tangtu!"

Darryl unggeuk sareng ningali dua saluran pro-saluran sadar: "Kuring diajar téknik akupungtur ieu sacara teu kahaja, anjeun kedah terang yén di dunya ieu, aya langit di luar langit, sareng aya jalma di luar jalma, sareng naon anu kuring henteu ningali. teu kudu aya. .”

Dua kroni éta henteu bodo, janten aranjeunna alami ngadéngé implikasi Darryl, sareng langsung ambek.

"Anjeun nyarios naon?"

"Néangan maot, wani-wani nyolok kami teu nyaho..."

Dina nyanghareupan amarah duaan, Darryl henteu panik pisan, sareng nyarios enteng: "Kuring henteu nyarios kitu, kuring henteu gaduh pilihan tapi nyandak dua korsi."

"Anjeun…."

Ngadenge kitu, salah saurang kroni geus teu tahan deui, rek datang ngajar Darryl, tapi dihalangan ku Yan Luobing.

“Naon nu ngabantah? Mundur heula!” ceuk Yan Luobing enteng.

Ieu kudu disebutkeun yen Yan Luobing boga aura kuat. Ningali anjeunna nyarios, anu dipercayakeun molotot ka Darryl, teras matuh nyimpang.

"Darryl!"

Dina detik salajengna, Yan Luobing melong Darryl: "Naon bédana antara jarum pérak anu anjeun nyarios sareng jarum biasa?" Barina ogé, anjeunna henteu kantos nguping akupungtur, janten sacara alami, anjeunna henteu terang naon anu disebut jarum pérak. neuteup.

Darryl seuri: "Sacara alami éta béda ..." Lajeng, anjeunna ngajelaskeun gaya jarum pérak sacara rinci.

nyauran!

Dina waktos ieu, Yan Luobing mikir sakedap, sareng nyarios, "Jarum pérak sapertos kieu leres-leres khusus, tapi éta rada wawuh sareng senjata anu disumputkeun anu kami anggo."

Nyebutkeun yén Yan Luobing ngaluarkeun sabungkus jarum pérak tina awakna. Ieu mangrupikeun senjata anu disumputkeun anu sering dianggo ku anjeunna, nyaéta 'Jarum Ngudag Jiwa'. Panjangna kira-kira dua sénti jeung ipis buuk.

Darryl ningali éta, unggeuk, sareng nyarios: "Leres, sanaos langkung ipis tibatan médis, éta tiasa dianggo." Nyatana, jarum pangudag jiwa ieu ipis teuing, upami dokter sanés di daratan Kyushu ningali éta, aranjeunna pasti bakal ngoyagkeun sirahna. Tapi, Darryl diajar ku Shennong, sareng kaahlian médisna luar biasa. Sanaos aya sababaraha cacad dina jarum anu ngudag jiwa ieu, éta masih tiasa ngahontal pangaruhna.

Naha ieu ogé dianggo?

Ngadéngé jawaban Darryl, Yan Luobing Xiumei nyengir.

Dina waktos anu sami, dua kroni anu nangtung di gigireun aranjeunna henteu tahan deui, teras luncat sareng ngajerit.

“Pamimpin, ieu budak téh omong kosong saheulaanan. Ngan ceuk gaya jarum perak, da jarum pangudag jiwa pamimpin mah beda pisan jeung jarum perak cenah, malah cenah bisa dipake…”

"Hehehehe, ieu teuing atra. Anjeunna henteu terang kaahlian médis, sareng sadaya akupungtur sareng moksibusi sadayana diwangun.

dua jelema bodo...

Ningali aranjeunna ngagorowok deui, Darryl nyerengeh sareng ngutuk batin, teu malire.

Dina waktos ieu, Yan Luobing nyengir sareng nyarios, "Oke, tong ribut."

Dua babaturan deukeut gancang cicing.

Saatos éta, Yan Luobing melong Darryl: "Anjeun ngamimitian. Anjeun badé kumaha?" Manehna teh awéwé lugas. Kusabab anjeunna milih percanten ka Darryl, anjeunna kedah tabah dugi ka tungtungna.

Atoh, hirup jalma ieu aya dina leungeun-Na sorangan, sarta anjeunna teu sieun trik na.

nyauran!

Darryl narik napas jero sareng nyarios lalaunan: "Dina kasus pamimpin, tilu belas jarum kedah ditusuk, sareng aranjeunna sadayana titik akupungtur dina tonggong. Tangtosna, pikeun mastikeun akurasi, pamimpin kedah nyabut bajuna… "

Naon?

Ngadéngé ieu, Yan Luobing ngabirigidig sakedapan, sarta haténa ngageter samar.

Pikeun… buka baju?

Mangtaun-taun kuring geus ati-ati, jati diri wanoja teu kakeunaan, ayeuna mah teu bisa diungkabkeun. Anu langkung penting, Darryl ieu lalaki, kumaha anjeunna tiasa nunjukkeun penampilan awéwé di payuneun anjeunna…

Sanajan kitu, dua cronies nangtung kumisan sarta ngomong nanaon. Aranjeunna parantos sareng Yan Luobing salami sababaraha taun, sareng aranjeunna henteu pernah terang yén pamimpin éta awéwé.

Ha ha…

Dina momen ieu, ningali Yan Luobing katingal hesitant, Darryl teu bisa nyegah chuckle.

Nilik kana kaayaan, manéhna teu hayang nembongkeun jati dirina salaku awéwé.

Pikiran nyalira, Darryl nahan seuri sareng ningali ka Yan Luobing sacara serius: "Naha pamimpin gaduh anu disumputkeun?" Nalika anjeunna nyarios, Darryl niténan parobahan dina panon Yan Luobing.

"ABDI…"

Ngadéngé pananya Darryl, di tukangeun topéng perunggu, Yan Luobing ngegel biwirna pageuh, sarta ngomong keuheul, "Henteu..." Dina waktu ieu, haté Yan Luobing kacida pajeulitna.

Jujur, anjeunna leres-leres henteu hoyong nunjukkeun jati dirina salaku awéwé, tapi kaayaan dina awakna parantos nyiksa anjeunna salami sababaraha taun, sareng ayeuna anjeunna tungtungna ngagaduhan kasempetan pikeun nyageurkeun, sareng anjeunna henteu hoyong sono. pisan.

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

Leave a Comment

%d blogger kawas kieu: