Novel Salaki Pamungkas Bab 4606 - 4607

maca Bab 4606 - 4607 tina novel Salaki pamungkas nopel bébas online.

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

bab 4606

Ningali réaksi maranéhanana jadi badag, Darryl kaget.

Tétéla… Wuyinmen sok aya hubungan sareng Nuliha…

Dipikir-pikir, Darryl lalaunan ngangkat leungeunna, ngisyaratkeun duanana eureun, bari ngomong lalaunan: “Kusabab Nuliha kacida teu adilna, maka gawé bareng urang jeung manéhna bakal lekasan. Éta sababna kuring ngantepkeun Darryl. .”

Nyarioskeun ieu, nada Darryl janten langkung tiis: "Oge, urang henteu tiasa calik."

nyauran!

Ngadéngé kitu, dua kroni ngahuleng deui.

"Pamimpin leres, urang henteu tiasa calik."

"Nuriha, serigala panon bodas ieu, leres-leres hoyong ngancurkeun Wuyinmen urang, sareng anjeunna henteu kedah diidinan suksés."

Sakedapan, duanana pinuh ku ambek-ambekan anu leres, sareng langkung seueur ngobrol, aranjeunna langkung bungah.

Lajeng, salah sahijina maju sareng nyarios hormat, "Bos, urang kedah kumaha?"

"Kuring ngan ukur mikir rencana!"

Darryl mikir bari ngawaler, “Nuriha ayeuna geus ngawasa sakabéh karaton karajaan, jeung ratusan rébu pasukan dikomandoana. Lamun urang gelut langsung, urang pasti moal jadi lawan urang. Ku sabab kitu, urang kedah milarian jalan pikeun mingpin anjeunna kaluar. ”

"Pamimpin nyarios saé!"

“leres!”

Duanana unggeuk enya.

Darryl ngarenghap lega, neuteup ka aranjeunna duaan, teras neraskeun, "Antosan sakedap nalika anjeun ngirim batur ka Mansion Jenderal sareng nyarios yén kami parantos nangkep Darryl, anu kedahna dikawal di dinya, tapi Darryl ieu parah parah. sareng éta henteu cocog pikeun Move, janten kuring ngan ukur tiasa naroskeun anjeunna sumping sacara pribadi.

“Lamun geus waktuna, hayu urang ambus di dieu sateuacanna, ngan sanggeus Nuliha datang, bunuh manéhna di tempat pikeun nyingkahan kasusah hareup.”

Swish!

Ngadéngé rencana ieu, panon dua cronies caang jeung bungah.

"Rencana anu saé!"

"Pamimpinna leres-leres akal, ieu jalan anu saé, haha ​​..."

Dina kagum, salah sahijina mikirkeun hiji hal sareng teu tiasa ngabantosan nyarios: "Tapi éta Darryl parantos dileupaskeun. Lamun katéwak ku anak buah Nuliha, naha rencana urang bakal gagal?”

Nu séjén ogé nyerengeh rusiah.

Dina waktos ieu, dua penjaga henteu terang yén 'pamimpin' di payuneun anjeunna semu Darryl.

"Ha ha!"

Ningali kahariwang duaan, Darryl seuri cicingeun bari ngomong, “Teu kedah hariwang perkawis ieu. Darryl tos kaluar ti pangadilan karajaan, sareng bawahan Nuliha teu tiasa néwak anjeunna.

Ngadéngé éta, duanana ngarasa lega.

Waktos ieu, Darryl males ngobrol sareng ngacungkeun leungeun: "Muhun, teu telat, anjeun badé nyiapkeun, kirimkeun batur ka Nuliha gancang-gancang, perkawis ieu penting pisan, anjeun henteu kedah salah. Naha anjeun terang? “

“Enya, Panglima!”

Dua satpam ngabales bari buru-buru kaluar ti aula.

Ningali dua angkat, Darryl nyauran anu sanés deui, sareng saatos sababaraha panyebaran, anjeunna calik dina korsi sareng nutup panonna pikeun istirahat.

Waktos dilewatan menit demi menit.

"Ibu, naha anjeun hoyong kuring ngalakukeun hal leutik ieu sacara pribadi?"

Teu apal sabaraha lilana, aya sora nu nyegruk ti sela-sela rusiah di luar balai, tuluy Nuliha, diiring ku sababaraha hansip, lebet jongjon.

nyauran!

Ngadéngé éta gerakan, Darryl exhales lemes jeung muka panon na.

Dina waktos ieu, Nuliha calik dina korsi di aula sareng nyarios ka Darryl: "Bos Yan, anjeun beuki teu tiasa dipercaya dina padamelan anjeun di Wuyinmen. Pikeun budak éta Darryl, naha anjeun masih peryogi kuring datang sacara pribadi?

Waktu ngomong kitu, Nuriha katémbong sombong.

jelema bodo ieu...

Darryl nyentak cicingeun sareng nyarios enteng: "Jenderal, tong teu sabar, rajapati putri memang salah urang, tapi Darryl ieu memang aya dina kaayaan khusus."

"Nalika urang nangkep anjeunna dina waktos éta, lalaki ieu berjuang sareng parah parah, sabab tatuna parah teuing, kalayan kamampuan Wuyinmen, urang ngan ukur tiasa ngajaga anjeunna samentawis, tapi upami urang kedah ngirim anjeunna ka Agam Jenderal. , Kuring sieun anjeunna bakal leungit getih satengahna. Loba teuing bakal maéhan anjeun, jadi jenderal kudu datang pribadi.

nyauran!

Ngadéngé kitu Nuliha nyerengeh, tuluy ngomong teu sabar: “Muhun, angger jalma-jalma ulah maot.”

Nyarios kitu, Nuliha neuteup ka sabudeureun: “Dimana jelemana?”

“Tunggu sakeudeung, Jenderal!”

Darryl ngawaler sareng maréntahkeun dua jalma di panto: "Bawa jalma asup."

Duanana ngaréspon sareng gancang kaluar, sareng saatos sababaraha waktos, saurang lalaki katutupan getih asup

bab 4607

Ieu katingal yén lalaki ieu bulu leupas sarta pohara lemah sareng sirah na handap. Bentuk awakna mirip pisan sareng Darryl.

Leres, jalma ieu mangrupikeun salah sahiji sapuluh pembunuh luhur Wuyinmen, landian Wuhen, sareng éta ngahaja diatur ku Darryl pikeun ngabingungkeun Nuliha.

Ha ha….

Ningali pamandangan ieu, Nuliha reuwas sakedapan, teras aya anu nyedek dina juru sungutna: "Darryl, Darryl, sanajan anjeun pinter pisan, anjeun malah nyandak ratu ti bumi jenderal kuring, tapi tungtungna. , éta masih teu kasus. dina panangan abdi?"

Sabot nyarita, Nuriha bangkit tina korsi tuluy leumpang lalaunan.

Dina waktos ieu, Nuliha teu merhatikeun bédana, mikir yén jalma anu tatu serius di hareup anjeunna pasti Darryl.

nyauran!

Ningali adegan ieu, Darryl bungah pisan. Salaku jenderal, Nuliha ieu ngagaduhan IQ anu goréng, sareng anjeunna henteu sadar yén 'Darryl' anu aya di payuneun anjeunna palsu.

Dina waktos ieu, Nuliha leumpang ka anjeunna: "Darryl, ieu kersa Gusti, sakali deui murag kana tangan jenderal ieu."

Waktu éta kecap murag, Nuliha rék ngarebut buuk 'Darryl' hareupeunana.

"Ka naraka, lalaki leutik!"

Dina waktos ieu, pura-pura janten Wuhen Darryl, anjeunna ujug-ujug ngangkat sirahna sareng ngagorowok nyaring. Lajeng, ujug-ujug ngangkat leungeun katuhu na nyabak haté Nuliha.

Leres, ieu mangrupikeun rencana Darryl.

Ming Wuhen nyamar jadi Darryl, sarta nalika Nuliha ngadeukeutan, manehna nyieun serangan reuwas.

Naon? Henteu Darryl…

Dina danget ieu, ningali raray Wuhen, Nuliha sadar yén anjeunna parantos dibobodo, sareng ngamuk dina waktos éta. Anjeunna henteu kantos ngira yén Wuyinmen, anu sok ngalaksanakeun prinsip-prinsipna, moal nyérangkeun anjeunna.

Sieun, Nuliha ngalieuk, neuteup ka Darryl anu keur diuk didinya, ngagorowok, “Yan Chengying, maneh wani-wani nyerbu kuring, geus mikirkeun akibatna?”

Dina ieu Nuliha kacida ambekna. Pikeun sababaraha taun, altar utama Wuyinmen parantos stabil di pangadilan karajaan. Pangrojong rusiahna penting pisan. Bisa disebutkeun yen Nuliha boga peran gede dina ayana Wuyinmen kiwari. , Sareng dina waktos ieu, Nuliha henteu nyangka yén Wuyinmen ngadadak malikkeun beungeutna.

Nanging, anjeunna henteu terang yén anu linggih di dinya ayeuna sanés pamimpin Wuyinmen anu asli, tapi Darryl anu nyamur.

Ha ha…

Ngarasa amarah Nuliha, Darryl nyerengeh, niru-niru nada Yan Luobing, bari ngomong enteng: “Jendral Nuliha, abdi oge teu hoyong ieu, tapi saha nu nitah anjeun nungkulan Wuyinmen urang?”

"Kuring ngagaduhan béja yén saatos anjeun badé janten raja, anjeun bakal janten anu munggaran ngabasmi Wuyinmen kami."

"Pikeun salamet, urang kedah ngamimitian heula sareng janten langkung kuat."

Nalika anjeunna nyarios kitu, nada Darryl pinuh ku ambek-ambekan. Tangtosna, kecap-kecap ieu umumna diucapkeun ka pamiarsa Sekte Wuyin di sakurilingna. Ku kituna pikeun mere ilham haté musuh umum maranéhanana.

Swish!

Ngadéngé kitu Nuliha reuwas jeung ambek, tuluy ngagorowok: “Omong kosong, iraha atuh ...”

Ngan samemeh lekasan, korma nu taya tapakna di hareupeunana geus nepi ka hareupeunana.

Korma ieu sagancangna guludug, gancang pisan, sareng ngandung 90% kakuatan tanpa jejak. Duanana padeukeut, Nuliha teu bisa ngahindar pisan waktu harita.

Bang!

Kadéngé sora nu hareudang, ieu dampal suku Nuliha neunggeul manah Nuliha, Nuliha ngagerendeng, sakeupeul getih muncrat, sakujur jalma reuwas, ngalayang kaluar.

aduh…

Sanggeus ngalayang leuwih ti sapuluh méter, Nuliha nabrak témbok beulah kulon bale, tuluy murag. Waktu éta, anjeunna nyeri parna, sarta panon na blacked, sarta anjeunna ampir pingsan di tempat.

"Umum!"

“benci….”

Ningali pamandangan ieu, para pangawal anu sumping sareng Nuliha sami-sami buta dina waktos éta, teras ngaréspon hiji-hiji, nyiapkeun buru-buru mariksa kaayaan Nuliha.

Whoa!

Ngan sateuacan aranjeunna angkat, pembunuh Wuyinmen anu nyumput di sakurilingna, gancang kaluar sareng ngurilingan aranjeunna.

"naon…."

Sadaya ieu kajantenan gancang sahingga sababaraha penjaga teu tiasa ngaréaksikeun pisan. Dua penjaga ngajerit sareng murag dina kolam getih.

"Kaulinan Penyembuhan Kuring"

Ningali adegan ieu, penjaga sésana ditarik kaluar péso panjang maranéhanana.

"Gancang, nyalametkeun jenderal kaluar."

"Tarung aranjeunna."

Sorana murag, sareng sababaraha penjaga perang sareng pembunuh sakurilingna. Dina mangsa éta, sababaraha pangawal pribadi hayang buru-buru kaluar ti pangepungan pikeun mantuan Nuliha, tapi nu maéhan di hareup maranéhanana, unggal kuat ti nu séjén, ngan teu bisa buru-buru kaliwat.

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

Leave a Comment

%d blogger kawas kieu: