Novel Salaki Pamungkas Bab 4614 - 4615

maca Bab 4614 - 4615 tina novel Salaki pamungkas nopel bébas online.

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

bab 4614

Sakedapan, serdadu-serdadu buru-buru asup ka kamar jero, ngorek-ngorek kotak-kotak, ngarobah kamar anu elegan jadi huru-hara.

Emh!

Dina waktos ieu Yan Luobing, anu disumputkeun handapeun ranjang, hudang sareng ngaluarkeun sora rendah anu nyeri.

Waktu manehna muka panonna, Yan Luobing cicingeun bungah. Anjeunna jelas ngarasa yén sadaya titik akupungtur dina awakna teu kabeungkeut. Henteu ngan éta, tapi panyakit anu disumputkeun dina awakna sigana leres-leres dibasmi.

Sigana mah Darryl leres, anjeunna leres-leres nyageurkeun panyakit kuring…

Dina waktos ayeuna, Yan Luobing mikiran pamandangan Darryl ngalaksanakeun akupungtur, sareng émosi anéh naék dina haténa. Tapi mikiran manéhna pura-pura jadi sorangan, Yan Luobing ngarasa ambek-ambekan taya bandinganana.

Bangsat ieu, nalika kuring nyekel anjeunna, kuring moal ngahampura anjeunna ...

Wah….

Sabot Yan Luobing mikiran ieu, ranjang kai dialungkeun kabuka. Detik saterusna, panon leuwih ti belasan prajurit konvergen kana awak Yan Luobing. Sakedapan, saréréa reuwas.

aya awewe?

Geulis, geulis pisan…

Saméméhna, Darryl nyamar jadi Yan Luobing jeung nyabut topéng dina beungeutna, tapi Yan Luobing hudang kakara ayeuna, sagemblengna teu sadar yén manéhna teu maké topéng, sarta sagemblengna kakeunaan panon sarerea.

"Surga Datang"

Dina momen ieu, prajurit ieu neuteup kosong dina beungeut hipu Yan Luobing, kabeh dumbfounded.

Éta kabéh kasar jeung gélo urang Hu. Abdi henteu acan kantos ningali awéwé geulis sapertos kitu. Dina waktu ieu, maranéhanana kabéh hooked, nangtung di dinya, teu gerak, jeung pikiran maranéhanana buzzing.

Aya awéwé geulis sapertos di dunya, ieu dongeng?

Haduh!

Ngarasakeun paneuteup para prajurit, awak lembut Yan Luobing ngageter sareng anjeunna ngamuk.

Topengna dicabut ku Darryl sateuacanna, sareng nalika réngsé, identitasna salaku awéwé henteu tiasa disimpen.

Sieun, Yan Luobing gancang ngaréaksikeun. Manéhna rék nangtung jeung maéhan prajurit di hareupeunana. Kusabab adat sukuna, awéwé teu bisa ditempo ku lalaki saméméh maranéhna nikah. Nalika aranjeunna katingali ku Darryl, Yan Luobing Éta henteu tiasa ditampi, sareng dina waktos ayeuna, katingali ku seueur lalaki, parasaan ieu langkung teu pikaresepeun tibatan maéhan anjeunna.

Sanajan kitu, ngan sanggeus titik akupungtur nya direngsekeun, manéhna pohara lemah dina waktu ieu, sarta manehna teu boga kakuatan pikeun maéhan sagala.

"Um?"

Dina momen ieu, sensing niat rajapati dina panon Yan Luobing, prajurit hadir jadi sadar.

"Awéwé ieu hoyong nolak?"

"Ieu pasti sésa Wuyinmen, gancang nyandak!"

Prajurit ngagorowok jeung buru-buru nepi ka ngabeungkeut Yan Luobing.

Yan Luobing teu daya nolak, jeung dina waktu leungeun jeung sukuna dibeungkeut, beungeut hipu na pinuh ku kasedih jeung amarah, sarta manéhna hayang maot. Anjeunna mangrupikeun pamimpin Sekte Wuyin anu bermartabat sareng gaduh pembunuh anu teu kaétang. soldadu Hu kotor jeung bau direbut.

Kantun éra.

“Aya naon? Naha anjeun mendakan petunjuk?"

Dina momen ieu, Nouriha walked in ngaliwatan liang jeung questioned coldly.

"Balik deui ka Jenderal!"

Pas kecapna murag, saurang prajurit gancang ngawaler: "Kami masih milarian, tapi ayeuna urang mendakan awéwé geulis handapeun ranjang ..." Bari nyarios, prajurit éta nyimpang.

Dina waktu nu sarua, prajurit nu hadir buru-buru nyieun jalan.

awewe geulis?

Dina waktu ieu, Nuliha frowned sarta kasampak disdainful pisan. Dina sakabéh jalma Hu, awéwé paling geulis téh ratu. Naha aya awéwé anu langkung geulis tibatan ratu?

Gudong!

Ngagerendeng dina haténa, Nuliha maju saléngkah, ningali Yan Luobing. Ujug-ujug Nuliha ngageter, neuteup beungeut Yan Luobing.

Naon awéwé geulis. Dibandingkeun jeung ratu, manéhna béda.

"Ha ha ....."

Sanggeus leuwih ti sapuluh detik ngaheureuyan, Nuliha ahirna ngaréaksikeun bari seuri gedé: “Éta téh kaéndahan taya bandinganana, buru-buru kirimkeun ka imah jenderal, ulah cilaka”.

Lantaran Nuliha can pernah nempo beungeut Yan Luobing, komo deui awewe, manéhna nyangka yén kageulisan di hareupeunana téh anggota Sekte Wuyin.

Leuwih ti éta, Nuliha kacida napsu, ningali beungeut Yan Luobing, satengah jiwana ngalayang jauh, réaksi munggaran nya nyandak deui ka Mansion Jenderal sarta ngarasakeun eta.

"Leres, Umum!"

Ngadéngé paréntah, sababaraha prajurit ngabales sarta rék nyandak Yan Luobing kaluar.

bab 4615

jelema bau amis...

Dina danget ieu Yan Luobing gugup jeung ambek-ambekan, teu kenging ngagorowok ka Nuliha: “Nuriha, maneh wani-wani kurang ajar ka kuring, jeung nitah jalma-jalma sangkan kuring indit.”

Emh?

Teu kunanaon manéhna teu nyarita. Pas muka sungutna, Nuliha ngaheruk, tuluy neuteup beungeutna nu geulis bari reuwas, “Bos Yan?”

Waktu ditanya, Nouriha reuwas jeung bingung.

Sora awéwé ieu persis sarua jeung sora Kapala Yan...

Ieu ngan…. Sanes Kapala Yan lalaki? Naha manéhna ujug-ujug jadi awéwé?

Detik saterusna, Nuliha ngarti kana hiji hal, panonna mencrong, sarta anjeunna melong Yan Luobing bari seuri: "Haha, éta téh Kepala Yan. Upami anjeun henteu nyarios, abdi tetep teu tiasa terang."

Sabot nyarita, Nuliha neuteup ka luhur ka handap ka Yan Luobing, bari nyerengeh: “Ck tsk, kuring bener-bener teu nyangka yen pamingpin Wuyinmen nu kawentar teh sabenerna awewe kawas jurig.”

Swish!

Ngarasakeun paneuteup Nuliha anu malang, beungeut Yan Luobing semu beureum, sareng dina waktos anu sami, anjeunna ogé panik teu jelas.

Aduh... Si Nuliha teh leuleus, murag kana leungeunna, balukarna teu bisa dibayangkeun.

Dipikir sorangan, Yan Luobing narik napas jero, nyoba nenangkeun dirina, sarta ngomong ka Nuliha, "Nuriha, gancang hayu urang indit."

leupaskeun?

Nuliha seuri jahat: “Bos Yan, leres kadéngéna? Anjeun pura-pura nipu kuring heula sareng hoyong maehan kuring, tapi ayeuna anjeun hoyong kuring ngantep anjeun? Saur anjeun éta mungkin?”

Pikiran anu ampir dipaehan kakara ayeuna nuliha ngarasa seuneu jahat dina haténa.

Darryl sialan!

Ngadangu ieu, Yan Luobing ngegel biwir pageuh jeung ngarasa hoream dina haténa. Upami teu Darryl nyamar kuring pikeun maéhan Nuliha, kaayaan ayeuna moal jadi pajeulit.

nyauran!

Dipikir-pikir, Yan Luobing ngaharewos bari nerangkeun ka Nuliha: “Jendral Nuliha, perkara ieu teh salah paham, yen Darryl nyamar jadi kuring jeung make bawahan kuring keur nguruskeun maneh, Urang kabeh geus dibagi-bagi. manéhna.”

Nalika anjeunna nyarios kieu, nada Yan Luobing tenang, tapi anjeunna henteu tiasa nyumputkeun kahariwang dina panonna. Sajujurna, ku kapribadianna, teu hayang dijelaskeun pisan, tapi kaayaanna urgent, mun teu dijelaskeun sacara jelas mah bakalan beuki nyusahkeun.

Darryl palsu?

Sakedapan, Nuliha nyerengeh, bari mikir sakedapan, nyedek: “Bos Yan, naha kuring teh budak umur tilu taun ngadon ulin? Anjeun mangrupikeun pamimpin Wuyinmen anu bermartabat, sareng kaamanan di dieu dijaga pisan, teras Darryl ngan ukur hiji jalma, kumaha anjeunna tiasa nyamar janten anjeun pikeun ngurus kuring?

Dina haté Nuliha, manéhna sagemblengna yakin yén Yan Luobing bohong. Ieu sagemblengna teu mungkin keur Darryl ngadalikeun altar utama Wuyinmen nyalira.

Leuwih ti éta, sanajan Wuyinmen geus gawé bareng jeung Nuliha salila sababaraha taun, maranéhanana ngagunakeun silih, sarta geura-giru maranéhanana baris ngahurungkeun beungeut maranéhanana.

Ningali yén anjeunna henteu percanten, Yan Luobing janten hariwang sareng kedah ngajelaskeun.

"Oké!"

Najan kitu, Nuliha henteu masihan kasempetan pisan, ngaléngkah ka hareup sareng ngaitkeun gado Yan Luobing, teras nyarios bari seuri: "Bos Yan, tong ngajelaskeun, teu aya gunana nyarios naon waé ayeuna, naon waé anu anjeun hoyong ucapkeun. datang ka kamar kuring peuting, hayu urang ngobrol lalaunan.

Sanggeus nyarita, Nuliha ngadawuh ka para prajurit anu aya di hareupeunana: “Turunkeun Yan Shoutie, émut, sareng awaskeun abdi. Upami anjeun kabur atanapi luka, kuring bakal naroskeun ka anjeun… ”

"Leres, Umum!"

Sababaraha prajurit ngabales sareng langsung nyandak Yan Luobing ka handap.

Réngsé!

Dina momen ieu, beungeut hipu Yan Luobing pucat, sarta haténa pinuh ku amarah jeung kahariwang.

Nuriha teu ngupingkeun katerangan, ieu kasulitan.

Sanggeus Yan Luobing dibawa kabur, Nuliha mingpin prajurit-prajurit séjén pikeun néangan sakabéh benteng sababaraha kali, sarta ngan sanggeus mastikeun yén euweuh lauk slipped ngaliwatan jaring, aranjeunna balik deui ka Mansion Jenderal.

Saatos satengah jam.

Di kamar di buruan tukangeun Agam Jenderal, Yan Luobing dibeungkeut sareng dikonci di jero. Di luar panto, sababaraha prajurit ngajaga aranjeunna caket.

nyauran!

Dina momen ieu, Yan Luobing melong peuting di luar jandela, rada asa dina beungeut hipu nya.

Mangtaun-taun, anjeunna parantos maréntahkeun pembunuh anu teu kaétang ti Wuyinmen, sareng anjeunna parantos ngajantenkeun seueur jalma sieun, tapi ayeuna, anjeunna parantos janten tahanan. Bisa jadi aranjeunna geus maéhan loba teuing jalma leuwih taun sarta geus dihukum?

Ngalanggan pikeun pembaruan panganyarna:

Leave a Comment

%d blogger kawas kieu: